Juventus relansează campionatul în Italia, îi administrează liderului primul eşec din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată la 10 puncte în spatele lui AC Milan, miercuri seara, Juventus avea doar varianta victoriei înaintea derby-ului din etapa a 16-a din Serie A

Campioana în excerciţiu nu şi-a dezamăgit suporterii şi a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe liderul clasamentului, AC Milan. Pentru gazde a marcat Calabria '41, în timp ce pentru Juventus au punctat Chiesa '18, '62 (foto) şi McKennie '76. Cristiano Ronaldo a fost integralist la Juve, dar a făcut un meci foarte slab, în timp ce vedeta gazdelor, Zlatan Ibrahimovic, accidentat, nu a făcut parte din lot. La AC Milan, care a suferit primul eşec după o pauză de aproape 10 luni, portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

Tot miercuri, echipa de pe locul secund, Inter a pierdut cu Sampdoria (1-2), iar lupta la vârful clasamentului s-a strâns foarte mult. 

În clasament, AC Milan rămâne pe prima poziţie (37 de puncte / 16 meciuri), Inter este pe 2 (36 de puncte / 16 meciuri), Roma pe 3 (33 puncte / 16 meciuri), iar Juventus este pe 4 (30 de puncte / 15 meciuri)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite