O bandă de români a furat peste 1.000 de conserve de ton din Italia. Modul uluitor în care au acţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii se foloseau de un cărucior de bebeluş pentru a scoate conservele din magazin
Românii se foloseau de un cărucior de bebeluş pentru a scoate conservele din magazin

Un al cincilea român este acuzat de anchetatorii din Italia că ar fi implicat în cazul furtului a peste 1.000 de conserve de peşte din supermaketuri.

Carabinierii din Italia au destructurat o reţea de români specializată în furtul de conserve de ton din supermarketuri. În toamna anului trecut, oamenii legii au identificat doi bărbaţi de 25 şi 27 de ani, respectiv două femei de 23 şi 46 de ani, pentru ca zilele trecute, cercetările să îi conducă pe anchetatori la un al cincilea suspect, scrie Reggio Sera. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, acuzat de complicitate la furt.

Sub pretexul că merg la cumpărături, cei cinci intrau în supermarketuri, unde erau interesaţi de un singur produs: conservele de ton Rio Mare. Potrivit anchetatorilor, banda de hoţi a reuşit să fure din patru magazine nu mai puţin de 1.084 de cutii, în valoare de aproximativ 1.500 de euro. După cum au demonstrat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, modul de operare era acelaşi de fiecare dată: în timp ce unul dintre membrii grupării stătea de pază, alţii sustrăgeau conservele de pe raft, apoi ascundeau prada într-un cărucior de bebeluş. După ce ieşeau liniştişi din supermarket, descărcau produsele într-o maşină şi se făceau nevăzuţi.

Mai puteţi citi:

Adolescente din România, dispărute în Italia. „Ne rugăm mult, dar au trecut prea multe zile. Prea multe…“

Român de 35 de ani, răpus de caniculă pe un şantier din Italia. Angajatorul este anchetat de Poliţie

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite