Jucătoarele de la Rulmentul au fost ameninţate cu suspendarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Târcă se pregăteşte pentru meciul cu Zalăul lui Tadici
Mariana Târcă se pregăteşte pentru meciul cu Zalăul lui Tadici

Chiar dacă nu şi-au primit banii de mai multe luni, înafară de Georgeta Vârtic şi Roxana Cherăscu, care sunt jucătoare libere, handbalistele Rulmentului se află sub contract cu formaţia de la poalele Tâmpei, cel puţin până în momentul în care-şi vor depune memoriile la Federaţie, pentru a deveni libere.

Astfel, acestea sunt obligate să se prezinte la antrenamentele conduse de Mariana Târcă, chiar dacă majoritatea nu vor să lucreze cu antrenoarea braşoveană. În caz contrar, sportivele riscă să fie suspendate pe termen nelimitat.

Mariana Târcă este o fire răzbunătoare şi vrea să le suspende pe acele handbaliste care au refuzat să lucreze cu ea. Le-a sunat pe jucătoare şi le-a transmis că le suspendă în cazul în care nu vin la pregătire.

Pentru binele lor, le voi recomanda să se prezinte la antrenamente, chiar dacă vor sta pe bancă, important este să meargă la sală. Din punct de vedere sportiv, Mariana Târcă are dreptate", crede Müller.

Liber de contract după ce s-a despărţit de Rulmentul, Herbert Müller  are trei oferte concrete, de la echipe care evoluează în Liga Campionilor.

Antrenorul nu a confirmat că este în negocieri cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar nici nu a infirmat eventualele tratative cu formaţia pregătită momentan de Radu Voina.

Sper să mă înţelegeţi că nu pot să discut despre acest subiect. Dar, chiar şi faptul că nu vreau să comentez acest aspect poate constitui un răspuns în sine.

Tot ceea ce pot să spun este că am trei oferte de la echipe de Liga Campionilor. Oricum, primul meu drum va fi în Austria, iar după aceea voi vedea ce voi face", a menţionat Herbert Müller.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite