Jose Mourinho a făcut un anunţ aşteptat cu sufletul la gură de englezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Real Madrid, echipă care va întâlni în această seară pe Manchester United în optimile Ligii Campionilor, a făcut o declaraţie surprinzătoare care i-a lăsat fără replică pe spanioli şi i-a făcut pe britanici să exulte de bucurie.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Manchester United, Jose Mourinho a spus răspicat că după ce va pleca de la Real Madrid se va întoarce în Anglia, ţara în care s-a simţit cel mai bine de când a devenit antrenor.

„În principiu, după Real Madrid, următoarea mea etapă va fi revenirea în Anglia. Nu ar fi un eşec să nu câştigăm Liga Campionilor. Sunt mari echipe şi mari jucători care nu au câştigat niciodată acest trofeu. Real Madrid vrea Liga Campionilor pentru a zecea oară, eu pentru a treia oară. Nu ştiu dacă va fi în acest an, dar voi lupta să se întâmple. Am încredere în munca mea”, a spus Mourniho, care, potrivit presei spaniole, a rămas la Madrid în acest sezon tocmai pentru a câştiga Liga Campionilor.

Pentru tehnicianul portughez, Cristiano Ronaldo este cel mai bun fobtalist contemporan de pe planetă. „Cred că Ronaldo este cel mai bun jucător pe care l-am antrenat vreodată şi nu vreau să se supere ceilalţi mari fotbalişti pe care i-am pregătit. Sunt alţi jucători care vor fi mereu în sufletul meu pentru alte lucruri, pentru angajamentul lor, de exemplu, dar Ronaldo este cel mai bun, este din altă lume”, a conchis Mourinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite