Jakob Vestergaard, fostul antrenor al Oltchimului, îl pune la zid pe Tadici: "Aşa ceva nu se face niciodată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakob Vestergaard FOTO Rpressport.ro
Jakob Vestergaard FOTO Rpressport.ro

Jakob Vestergaard a mărturisit că avea aşteptări mult mai mari de la echipa naţională de handbal feminin a României şi l-a criticat pe Tadici.

Într-o postare pe facebook, Jakob Vestergaard a scris: "Aveam aşteptări mari de la România la acest Campionat Mondial. Echipa are un potenţial foarte mare, dar a ieşit dinainte ca şi competiţia să înceapă. După un an la Oltchim ştiu multe dintre jucătoare şi cât de talentate sunt. Unele dintre cele mai bune din lume. Cu un mix între jucătoarele tinere şi cele cu experienţă, se putea spera la o medalie. Sunt îngrijorat în privinţa Jocurilor Olimpice din 2016, dacă nimic nu se schimbă. Unde e strategia şi concepţia de joc? Multe jucătoare au arătat a fi foarte frustrate. Unde e bucuria şi pasiunea de a juca handbal?

Unde e sprjinul staffului tehnic? Eu n-aş lăsa niciodată o jucătoare să meargă singură la conferinţa de presă - e o lipsă de respect faţă de întreaga echipă", a spus Vestergaard.

Danezul face referire la episodul de după meciul cu Polonia, când Tadici a trimis-o la conferinţă pe Luciana Marin: "Du-te tu, să explici cum am luat bătaie!". 

TADICI, ACUZAT DE O JUCĂTOARE: "De pe bancă nu vin soluţii, doar nervi!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite