Israelienii se tem de Pandurii: Hapoel Tel Aviv a luat o decizie importantă după ce a văzut cum joacă echipa lui Pustai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana Ligii I va întâlni, diseară (ora 21.00, Digi Sport 1), formaţia care s-a clasat pe locul 4 în ediţia trecută a primei ligi din Israel. Tehnicianul oaspeţilor, Ren Ben Shimon, a făcut o serie de dezvăluiri la conferinţa de presă de dinanitea meciului.

Pandurii - Hapoel Tel Aviv e cel mai echilibrat meci din turul III preliminar al Ligii Europa dintre partidele în care sunt implicate grupările româneşti. Gorjenii au eliminat în runda precedentă Levadia Tallinn, după două jocuri în care au evoluat excelent. Tehnicianul israelienilor s-a convins şi el de forţa românilor, iar drept urmare Hapoel Tel Aviv a sosit în România cu trei zile înainte de joc. Prin comparaţie, Steaua s-a dus, luni, la Tbilisi, iar 24 de ore mai târziu a învins Dinamo, fără probleme.

„Am ales să venim mai devreme pentru a ne obişnui cu oraşul şi temperatura. Venim de pe un alt continent şi de la o altă temperatură şi era foarte imporant pentru noi să facem acest lucru. Eric şi Matulevicius sunt cei mai periculoşi jucători ai Pandurilor, primul un pasator desăvârşit, al doilea un atacant care a început bine sezonul, marcând trei goluri în patru partide“, a spus Ben Shimon, porivit stiridesport.ro.

Tehnicianul de 42 de ani a evaluat şi şansele de calificare ale celor două echipe. „E greu să vorbim de o favorită chiar dacă noi avem o experienţă mai mare. Vreau să câştig fiecare meci, dar va fi o partidă grea. În cupele europene meciurile jucate în deplasare sunt dificile şi sunt convins că şi de această dată va fi la fel. Vreau să câştig acest meci, dar cred că mai important pentru noi e să dăm gol. Va fi însă foarte greu să realizăm aceste lucruri. Cei de la Pandurii au jucători buni în atac, dar trebuie să privim echipa ca un grup. Am văzut precedentele meciuri şi sunt excelenţi de la mijloc în sus“, a adăugat antrenorul lui Hapoel Tel Aviv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite