Irlandezii l-au omorât pe Ovidiu Haţegan. Cel mai bun arbitru român a acordat un penalty numai de el văzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Haţegan
Ovidiu Haţegan

Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru român, a comis o eroare gravă la meciul de baraj dintre Irlanda de Nord şi Elveţia, scor 0-1.

În minutul 57, la un atac elveţian, Shaqiri a şutat din voleu de la 17 metri, iar Corry Evans a sărit cu spatele să blocheze mingea. L-a lovit în braţ sus, aproape de umăr, dar avea mâna lipită de corp. Şi nici vorbă de intenţie, pentru că fotbalistul nici măcar n-a văzut mingea. Haţegan a dictat însă penalty, iar Rodriguez a transformat, aducând victoria echipei sale. Mai mult decât atât, românul i-a acordat şi un cartonaş galben lui Evans,  care va fi suspendat la retur.

Ovidiu Haţegan a stârnit furia gazdelor pănă la cele mai înalte cote. "Cum a putut să dea acel penalty? Evans s-a întors şi mingea l-a atins în spate. Toţi credeau că arbitrul fluieră un ofsaid, nu puteam crede că e lovitură de pedeapsă. Şi cum să vii apoi cu un cartonaş galben? Sunt uluit, revoltat, înfuriat!", întreba după meci antrenorul gazdelor, Michael O Neill. Ce a fost la gura suporterilor este însă greu de reprodus, arbitrul fiind bombardat cu înjurături şi jigniri. Fanii au mers atât de departe încât au modificat pagina de wikipedia a românului, adîugând 9 noiembrie ca dată a decesului său. 

sursa: gsp.ro

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite