Irina Begu s-a oprit în semifinale, la Openul Portugaliei. Hănescu s-a calificat în penultimul act

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Camelia Begu. FOTO: Reuters
Irina Camelia Begu. FOTO: Reuters

La prima prezenţă în careul de aşi al unui turneu WTA după un an şi jumătate, Irina Begu s-a oprit, vineri, în semifinalele de la Oeiras, după ce-a fost învinsă de prima favorită a turneului. Tot în semifinalele aceluiaşi turneu a ajuns şi Victor Hănescu, care-l va întâlni pe principalul favorit.

Irina-Camelia Begu (locul 117 WTA) a piedut în două seturi în faţa jucătoarei Carla Suarez Navarro (Spania, cap de serie nr. 1, locul 15 WTA), scor 6-7 (3-7), 6-1. 

Pentru participarea în penultimul act al competiţiei, Begu va încasa un cec de 9.113

euro

image

şi 128 de puncte în clasamentul WTA.

Cea mai bună clasare din cariera lui Begu este un loc 38, ocupat în 2011. Anul trecut, românca a avut dificil, marcat de mai multe accidentări. 

Alexandra Cadanţu a fost eliminată în primul tur, de italianca Roberta Vinci, iar Sorana Cîrstea s-a retras înainte de startul competiţiei. 

Hane, în semifinale

În acelaşi turneu, dar la masculin, Victor Hănescu, locul 93 ATP, s-a calificat în semifinale, după ce l-a învins, tot vineri, pe un reprezentant a gazdelor, Gastao Elias, locul 179 ATP, beneficiar al unui wild card. Hănescu a câştigat în două seturi, scor 6-1, 7-5, şi a încasat 22.060 de

euro

image

şi 90 de puncte ATP.

În semifinale, Hănescu îl va întâlni sâmbătă, de la ora 13.00, pe Thomas Berdych, cap de serie numărul 1 şi locul 6 mondial. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite