Irina Bara, prea mică pentru un război atât de mare. Sofia Kenin i-a întrerupt brutal drumul la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bara

Jucătoarea Irina Bara (142 WTA), venită din calificări, a fost eliminată, sâmbătă, în turul trei al ultimului turneu de Grand Slam al anului.

Parcursul excelent al Irinei Bara, nevoită să joace în califciări pentru a accede pe tabloul principal al turneului din capitala Franţei, a fost stopat de Sofia Kenin, favorita 4 la câştigarea trofeului şi numărul 6 WTA. 

Scorul final 6-2, 6-0, înregistrat după o oră şi 14 minute, este însă mult prea dur faţă de ceea ce s-a întâmplat pe arena centrală Philippe-Chatrier.

După un start perfect al româncei, 2-0, Sofia Kenin a luat următoarele 12 game-uri, în ciuda faptului că Irina a câştigat în total 48 de puncte şi a beneficiat de 11 mingi de break, De asemenea, nu mai puţin de 7 game-uri s-au decis la avantaje, însă toate au mers în dreptul sportivei din SUA.

În urma parcursului foarte bun de la Roland Garros, Irina va face un salt de 29 de locuri în clasamentul WTA, până pe poziţia 113, cea mai bună din cariera româncei. 

Kenin va juca în faza următoare cu câştigătoarea meciului dintre Patricia Maria Ţig, locul 58 WTA, şi sportiva franceză Fiona Ferro, locul 49 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite