Iorgulescu e într-o situaţie dificilă: “Nu avem altă ofertă pentru drepturile TV”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, susţine că instituţia pe care o conduce nu are un plan de rezervă în cazul rezilierii contractului cu Intel Sky Broadcast, precizând că nu există o altă ofertă pentru drepturile TV, deşi a contactat mai multe companii media.

“Aici e o mare problemă. Pentru că am mai avut discuţii cu companii media foarte mari şi nu am primit nimic. Am zis ca măcar o cerere de ofertă să ajungă, să vedem dacă am putea încerca să găsim altă soluţie. Dar până la această oră nu avem altă ofertă şi pe data de 19 iunie, în funcţie de discuţiile cu ISB-ul, vom hotărî ce drum luăm”, a spus Iorgulescu într-o conferinţă de presă, citată de Mediafax.

El a adăugat că un proces în instanţele civile cu ISB, companie care solicită diminuarea valorii contractului pentru transmiterea meciurilor din sezonul viitor al Ligii I, nu ar fi în avantajul cluburilor. “Dacă nu se respectă contractul există şi posibilitatea ca LPF să rezilieze unilateral acest contract. În ceea ce priveşte daunele, se pot cere daune... dar în instanţe şi cu termene foarte lungi. Nu ne-ar avantaja o dispută în acest caz. Bine ar fi să încerce să respecte contractual”, a menţionat oficialul LPF.

În opinia acestuia, Liga I poate intra în colaps în cazul în care disputa cu ISB se prelungeşte. “Cluburile au probleme mari financiare şi cred eu că se poate intra în colaps dacă se tergiversează această discuţie şi nu se va lua o hotărâre pe 19 iunie. Dar timpul le va rezolva pe toate”, a precizat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite