Iordănescu, făcut praf de unul dintre căpitanii naţionalei: „Avem nevoie de un selecţioner tânăr, cu gândire occidentală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala României
Naţionala României

Prestaţia slabă a României la Campionatul European a scos la iveală o serie întreagă de lucruri deloc pozitive din bucătăria naţionalei.

Aşa cum era de aşteptat şi probabil în mod meritat, primul pus la zid este Anghel Iordănescu, care în mod normal n-are cum să mai continue la echipa naţională. El nu mai are de altfel nici sprijinul jucătorilor, fiind criticat indirect de unul dintre căpitanii naţionalei. 

"Eu sunt adeptul oamenilor tineri, care vin din spate, cu o mentalitate nouă. E nevoie de o gândire occidentală. E nevoie de un suflu nou, vreau să cred că din toamnă vom avea un selecţioner tânăr. Eu susţin românii. Trebuie să promovăm valorile din interiorul ţării. În orice domeniu, nu doar în fotbal", a spus Ciprian Marica la Digisport.

El a comentat şi tactica şi strategia lui Iordănescu, având o replică acidă: "Lucrurile sunt tragice. Ne aşteptam poate ca Albania să fie mai ambiţioasă, dar de aici până a ne subordona şi a nu ne mai da mingea e cale lungă. Lucrurile devin comice"

69 de selecţii şi 25 de goluri are la naţională Ciprian Marica

Ciprian Marica FOTO GSP
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite