Iordănescu cere şi el schimbarea lui Piţurcă: „Generalul“ a făcut o analiză dură a barajului cu Grecia şi a ajuns la o concluzie jenantă pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu (dreapta)
Anghel Iordănescu (dreapta)

Selecţionerul i-a criticat, în primul rând, pe jucători pentru ratarea calificării la Mondiale, spunând că el a greşit doar într-o singură privinţă: a jucat prea ofensiv la Pireu! Anghel Iordănescu a desfiinţat explicaţiile date de Piţi.

Victor Piţurcă e atacat din toate părţile. Mutu l-a călcat în picioare, Ilie Dumitrescu a vorbit despre cei care ar putea să-l înlocuiasca pe actualul selecţioner, iar Dorinel Munteanu a confirmat că, dacă va ajunge şef la FRF, atunci Gică Popescu nu va lucra cu Piţi.

Selecţionerul României pe vremea Generaţiei de Aur, Anghel Iordănescu, s-a alăturat şi el grupului din ce în ce mai numeros care îl contestă pe Victor Piţurcă.

Ce a spus?

„Nu e posibil, ca selecţioner, să nu-ţi asumi vina sau măcar o parte din ea. Comitetul Executiv ar trebui să facă o analiză extrem de amănunţită. Mă refer şi la faptul că nu trebuie analizate doar rezultatele, ci şi jocul echipei. Să fim sinceri, în patru reprize cu Grecia n-am avut nicio şansă. După părerea mea, Grecia e ca valoare sub România. Ar trebui analizată şi strategia pe care selecţionerul a avut-o. Dacă vedem structura lotului pe care l-a ales pentru baraj, nu ne putem da seama dacă mergem pe o reconstrucţie sau pe reactivarea unor jucători“, a declarat „Generalul“ la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite