Ionuț Radu a luat un sac de goluri de la Manchester City. Nota primită de portarul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuț Radu a fost titular la Bournemouth în eșecul drastic suferit pe terenul lui Manchester City, scor 1-6, în runda a 11-a din Premier League.

Ionuț Radu, meci de coșmar contra lui Manchester City. Foto Sportpictures
Ionuț Radu, meci de coșmar contra lui Manchester City. Foto Sportpictures

Portarul român a avut doar două intervenții și a încasat șase goluri, fiind notat cu 5.4 de portalul SofaScore, cea mai mică dintre toate acordate la finalul meciului Manchester City - Bournemouth.

”Cetățenii” au deschis scorul după jumătate de oră, când Jeremy Doku l-a învins pe Radu cu un șut bine plasat. Același Doku a pasat decisiv la golul lui Bernardo Silva, două minute mai târziu, iar belgianul a contribuit decisiv și la golul 3, din minutul 38, când șutul său a fost deviat în poartă de Akanji.

Al treilea meci la rând la titular 

În actul secund, Manchester City a făcut 4-0 după golul lui Phil Foden, din minutul 64. Bournemouth a redus din handicap 10 minute mai târziu grație lui Luis Sinisterra, iar City a mai înscris de două ori pe final prin Bernardo Silva și Nathan Ake. Culmea, niciun gol nu a fost reușit de vedeta Erling Haaland, care a fost înlocuită la pauză cu Phil Foden. Omul meciului a fost Jeremy Doku, care a marcat o dată și a oferit patru pase decisive.

Pentru Ionuț Radu a fost al treilea meci consecutiv la Bournemouth, după cele cu Burnley (2-1), din Premier League și Liverpool (1-2), din Cupa Ligii Angliei. Echipa portarului român are 6 puncte în 11 etape și ocupă locul 17 în Premier League, în timp ce Manchester City este lider, cel puțin temporar, cu 27 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite