Ionuţ Negoiţă devine acţionarul lui Dinamo şi va investi 2 milioane de euro pe an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Ionuţ Negoiţă, noul acţionar al lui Dinamo
Mediafax | Ionuţ Negoiţă, noul acţionar al lui Dinamo

După plecarea lui Cristi Borcea din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă este cel mai nou finanţator al lui Dinamo.

Golul lăsat de plecarea lui Cristi Borcea din acţionariatul lui Dinamo pare să fi fost acoperit. Ionuţ Negoiţă, fratele primarului sectorului trei, este cel mai nou finanţator al clubului din Ştefan cel Mare. Cu toate că venirea sa a fost vehiculată de mai bine de trei ani, lucrurile s-au concretizat abia acum. Vestea este cu atât mai mare, cu cât  Negoiţă va investi două milioane de euro pe an în clubul alb-roşilor.

Ionuţ Negoiţă nu a stat departe de Dinamo, de-a lungul timpului: acesta a cotizat sume importante de bani pentru primele din meciurile direct cu Steaua şi Rapid şi a stat în umbra oficialilor dinamovişti, numărându-se printre sponsorii echipei. Acesta a avut un conflict deschis cu Vasile Turcu, pe vremea când făcea parte dintre acţionarii lui Dinamo, când Badea a vrut ca Negoiţă să îi ia fostului acţionar dinamovist.

Noul acţionar a fost prezentat în mod oficial la conferinţa de presă ţinută miercuri. „Mi-am dorit de multă vreme să intru în calitatea de acţionar. Sunt bucuros şi onorat de această oportunitate. Am crezut şi cred în acest brand, este un club cu istorie. E important ca acest brand să meargă mai departe cu performanţe fotbalistice cât mai ridicate. Putem duce Dinamo acolo unde îi este locul. Dinamo, spre deosebire de alte echipe, este în primele două ca număr de suporteri. Aceştia sunt foarte importanţi. Îmi doresc să vină câţi mai mulţi suporteri la stadion”.

Preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, a completat spusele noului finanţator: „Este cunoscută relaţia şi apropierea domnului Negoiţă faţă de Dinamo. A fost aproape de club în calitate de partener de imagine. Interesul de a deventi acţionar a fost manifestat în timp. Prezenţa sa este salutată cu satisfacţie şi de Cristi Borcea”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite