Ion Crăciunescu se întoarce la CCA. Planurile fostului mare arbitru de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu a revenit în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) şi şi-a reluat activitatea începând cu ziua de miercuri.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a întâmpinat mici dificultăţi odată cu revenirea sa la CCA: „Deocamdată, biroul pe care îl am eu rezervat este unul în care nu se poate lucra. Nu există minimum de condiţii, deocamdată, repet. O să fac toate aceste lucruri, o să aduc la cunoştinţa preşedintelui FRF, Mircea Sandu, să ia măsuri. În rest, caut să mă edific şi eu asupra situaţiei care există la CCA, să văd şi eu cum lucrăm, în ce condiţii lucrăm, ce salariaţi avem, ce face fiecare. Eu ar trebui să îmi iau aceleaşi prerogative pe care le-am avut în momentul în care mi-am întrerupt activitatea“, a declarat acesta pentru DigiSport. 

 Odată cu revenirea în vechea sa funcţie, Crăciunescu va colabora cu Alexandru Deaconu, cel care a fost preşedinte CCA în ultima vreme: „Ne-am întâlnit dimineaţă, pentru că suntem dispersaţi cu birourile prin toată Federaţia. Ne-am văzut, ne-am salutat, ne întâlnim la şedinţe“. Pentru perioada în care a fost demis, 10 luni, Crăciunescu a primit 30.000 de euro, sumă care reprezintă drepturile sale salariale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite