Ioan Niculae îi ironizează pe stelişti înaintea duelului cu Chiajna din Liga 1: „Nu o să apară a noua minune a lumii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Astrei dă de înţeles că rezultatul partidei Concordia Chiajna - Steaua, din etapa a 20-a a Ligii 1, este doar un "deja-vu" al restanţei disputată pe Ghencea săptămâna trecută, la finalul căreia campioana s-a impus cu 4-0.

Ioan Niculae a comentat în stilu-i caracteristic partida Concordia - Steaua din etapa a 20-a a Ligii 1. Patronul Astrei suspectează că rezultatul acestui meci este dinainte cunoscut, la fel cum s-a întâmplat la restanţa disputată pe Ghencea şi câştigată de campioana en titre cu 4-0

"Nu o să apară a noua minune luni, în România, la Chiajna. Bănuiesc că rezultatul va fi la fel", a spus Ioan Niculae la Dolce Sport. În schimb, patronul Astrei consideră că meciul Steaua - Universitatea Cluj, câştigat de trupa lui Reghecampf cu 2-0, s-a jucat corect. "Aici a fost diferenţă de valoare. Din păcate pentru ei (n.r. "U" Cluj), golul ăla din prima repriză le-a cam tăiat avântul. Până atunci au avut câteva ocazii. Şi fizic au căzut... Cât au putut au făcut. Asta e diferenţa de valoare. Era firesc ca Steaua să câştige", a mai spus bossul Astrei.

Ioan Niculae: Eu cred că echipa noastră e mai bună decât înainte de pauză. Trebuie să confirme noii veniţi. Cred că cel mai repede va confirma Iorga. Papp nu e niciun dubiu că va fi titular.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV Interviu cu primarul Chiajnei: „Cu Steaua, ne-am dus la predare. Dacă se repetă, se lasă cu destituiri“

Vulcanul „Reghe“: enervat de acuzele la adresa sa, antrenorul Stelei a izbucnit

Cum atacă Steaua titlul: din păcăleală în păcăleală spre victoria finală

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite