Ioan Neculaie: „Gigi Becali să termine cu mascarada asta ieftină și să nu-l mai caute pe Conceicao“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Brașov, Ioan Neculaie, s-a arătat deranjat de atitudinea patronului de la Steaua, Gigi Becali, care și-a manifestat intenția de a-l aduce în Ghencea pe actualul antrenor de la FC Brașov, Antonio Conceicao.

Neculaie consideră că Becali încearcă să pună presiune pe Antonio Conceicao, înaintea meciului direct dintre FC Brașov și Steaua, din manșa retur a semifinalei Cupei României la fotbal.

Sunt profund indignat de modul în care procedează, de câteva zile, George Becali, care ne contactează antrenorul înaintea meciului retur din semifinalele Cupei României. Eu niciodată nu mi-am permis să contactez un antrenor aflat sub contract.

În primul rând este vorba de lipsă de respect și îi recomand lui Becali să termine cu mascarada asta ieftină. Ne vom adresa comisiilor LPF și FRF, pentru că nu este normal modul în care procedează oficialii Stelei.

Antonio Conceicao este antrenorul lui FC Brașov și sunt convins că nu va ajunge la Steaua. Vom activa clauza de prelungire a contractului, iar Antonio Conceicao va continua la Brașov și în sezonul viitor.

Tot ce se întreprinde de reprezentanții Stelei este numai o încercare de a pune presiune înaintea meciului din Cupa României
", a declarat patronul echipei FC Brașov, Ioan Neculaie, pentru site-ul clubului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite