Inter şi Sevilla, festival de goluri în finala Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sevilla

Cele mai bune echipe din acest sezon al Europa League şi-au respectat cărţile de vizită şi au oferit, vineri seara,  în ultimul act al competiţiei, un meci foarte spectaculos.

Nici nu începuse bine finala şi Diego Carlos l-a dărâmat pe Lukaku în suprafaţa de pedeapsă (3). Tot Lukaku a transformat lovitura de la 11 metri şi părea că Inter va întrerupe seria de 5 victorii în 5 finale a celor de la Sevilla.  

Spaniolii nu au fost însă afectaţi şi au egalat repede, cap din plonjon De Jong, după o centrare a lui Jesus Navas (12). Ba mai mult, Sevilla a trecut în avantaj (33), acelaşi De Jong reuşind o parabolă perfectă, tot în urma unei lovituri de cap. 

Doar 2 minute a rezistat diferenţa pe tabela de marcaj. Brozovic a centrat perfect din lovitură liberă şi Godin a reluat cu capul, 2-2, acesta fiind scorul consemnat şi la pauză. 

Golul victoriei a fost marcat în minutul 74, după o centrare din lovitură liberă. Inter a respins neconvingător şi Diego Carlos a trimis spre poartă cu o foarfecă pe spate (foto). Mingea a intrat însă în poartă după o deviere a lui Lukaku.

Minutele rămase s-au jucat la poarta celor de la Sevilla, dar Inter nu a reuşit să trimită meciul în prelungiri.

FC Sevilla a mai câştigat competiţia în 2005/06, 2006/07, 2013/14, 2014/15, 2015/16.

Internazionale Milano: 

Handanovic  - Godin (Candreva '90), De Vrij, Bastoni - D'Ambrosio (Moses '78), Barella, Brozovic, Gagliardini (Eriksen '78), Young - Lukaku, Martinez (Sanchez '78). Antrenor: Antonio Conte

FC Sevilla: 

Bono - J. Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilon - Fernando, Jordan (Gudelj '85), Banega, Ocampos, Suso (Vazquez '77)- L. De Jong (En Nesiry '85). Antrenor: Julen Lopetegui

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite