INEDIT Un jurnalist prahovean a lansat primul site de fotbal anti Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Rădulescu a lansat site-ul fotbalantibucuresti.com
Adi Rădulescu a lansat site-ul fotbalantibucuresti.com

Nemulţumit că jurnalele şi ziarele sportive alocă spaţii mari cluburilor de fotbal din Bucureşti şi foarte puţin spaţiu celor din provincie, jurnalistul ploieştean Adrian Rădulescu a lansat, în această săptămână, site-ul Fotbal Anti Bucureşti, dedicat microbiştilor din toată ţara

Sătul de atenţia excesivă de care beneficiază „granzii" din Bucureşti şi de faptul că, de multe ori, jurnalele sportive sunt dominate de scandaluri în care sunt implicaţi diverşi reprezentanţi ai cluburilor din Capitală, jurnalistul ploieştean Adrian Rădulescu s-a hotărât să creeze un site pentru suporterii echipelor din restul ţării.

Citiţi mai multe amănunte pe pagina Adevărul Ploieşti

„Site-ul îşi propune să creeze un spaţiu de întâlnire a microbiştilor din provincie care îşi doresc să aibă o alternativă, în ceea ce priveşte informaţiile şi comentariile, la intensa mediatizare a echipelor de fotbal din Capitală. Suporterii şi jurnaliştii din provincie putem scrie împreună istoria fotbalului din oraşele noastre, aşa cum considerăm noi. Şi în provincie sunt echipe mari, curate, cu o istorie veritabilă, cu fotbalişti mari, adevărate legende, care au scris clipe de glorie în fotbalul românesc şi care trebuie cunoscute şi de către cei tineri. A existat performanţă şi în afara Cupei Campionilor câştigate de Steaua Bucureşti", ne-a spus jurnalistul Adrian Rădulescu, creatorul site-ului fotbalantibucuresti.com.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite