Inedit: fanii lui United au scos la licitaţie ultima gumă mestecată de Alex Ferguson ca antrenor al lui Manchester

0
Publicat:
Ultima actualizare:
guma de mestecat alex ferguson

Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al lui Manchester United, era cunoscut în toată lumea pentru ticul său de a mesteca gumă la fiecare meci al elevilor săi pentru a scăpa de emoţii. Suporterii „diavolilor”, în semn preţuire pentru scoţian, au recurs la un gest inedit: au scos la licitaţia ultima gumă mestecată de Ferguson  la un meci de fotbal.

Alex Ferguson a antrenat pe United vreme de peste 26 de ani. În tot acest timp, obişnuinţa de a mesteca gumă l-a făcut celebru pe scoţian, dar i-a şi cauzat probleme de sănătate. Fostul antrenor a fost operat la maxilar din cauza acestui tic. Retragerea sa din activitate i-a înstristat rău pe fanii lui Manchester, care au vrut să mai înveselească momentul şi au decis să scoată la licitaţie ultima gumă mestecată de tehnician.

Astfel, suporterii au postat pe celebrul site american www.ebay.com un anunţ pentru deschiderea licitaţiei, cu menţiunea că toţi banii obţinuţi vor fi donaţi în scopuri caritabile Fundaţiei „Manchester United”. Licitaţia a pornit de la 200.000 de lire sterline.

Alex Ferguson (71 de ani) a antrenat pe Manchester United între noiembrie 1986 şi mai 2013. Înainte de a ajunge pe "Old Trafford", tehnicianul a mai pregătit naţionala Scoţiei şi alte echipe mai mici din Scoţia: St. Mirren sau Aberdeen. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite