Incident brutal la CM 2022. Samuel Eto'o, acuzat că a lovit un bărbat cu piciorul în figură VIDEO

0
Publicat:

Întâmplarea care i-a șocat pe cei prezenți de față s-a întâmplat imediat după meciul Brazilia-Coreea de Sud, de la campionatul mondial din Qatar.

Fostul mare jucător camerunez Samuel Eto'o (41 de ani) a fost luni seara, după meciul Brazilia-Coreea de Sud, protagonistul unei scene de o violență ieșită din comun.

Oprit pentru admiratori la fotografie, el a fost deranjat de un bărbat care îl filma de zor. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar ulterior Eto'o s-a întors și s-a năpustit asupra lui.

Samuel Eto'o a provocat un incident grav
Samuel Eto'o a provocat un incident grav

Bărbatul a căzut iar fotbalistul care impresiona cândva la Real Madrid, Barcelona, Inter sau Chelsea l-a lovit cu piciorul în plină figură, moment filmat de cei din jur.

Nu se știe deocamdată de ce i-a declanșat furia fostului mare fotbalist, cert este că gestul său este unul reprobabil și a fost ”taxat” prompt pe rețelele sociale: ”Ce om brutal!”, ”Cum să faci așa ceva?”, ”Mare fotbalist, om mic” sau ”De ce mai e nevoie ca să fie arestat?” au fost doar o parte din reacțiile internauților, potrivit digisport.ro.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri