Încă un transfer ratat pentru Steaua! Gigi Becali explică de ce a eşuat din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Maxim a refuzat oferta roş-albaştrilor, un alt jucător dorit de Rechecampf a spus nu propunerii venite din Ghencea. Cu trei zile înaintea reunirii, Steaua a reuşit un singur transfer, cel al lui Gabi Iancu de la Viitorul.

Steliştii vor neapărat să rezolve problema din flancul drept al apărării până la meciurile cu Ajax din februarie, iar cea mai bună soluţie era jucătorul celor de la FC Vaslui, Jivko Milanov. Bulgarul a decis însă să continue alături de moldoveni, mai ales că în vară poate pleca liber de contract.  

“M-am înţeles cu Adrian Porumboiu, iar lui Milanov i-am făcut o ofertă apropiată de ceea ce avea la Vaslui. Şi, dacă ne duce în Liga Campionilor o să aibă şi mai mulţi bani. I-am făcut şi un avantaj: poate să plece oricând, dar să restituie banii pe care i-a încasat. Oricum, are 28 de ani, şi pe mine mă interesează să joace şase luni, un an, maxim doi. A renunţat Porumboiu la o parte din bani, ca să-i dau jucătorului. Îi dau 50.000 de euro plus TVA şi îi dau restul lui Milanov. De aia am şi acceptat, că altfel compromisuri nu mai fac”, a anunţat triumfător ieri după-amiază Gigi Becali.

Vrea să plece liber de contract în vară

Deşi părţile se înţeleseseră şi lipsea doar semnătura fotbalistului, spre seară, Milanov a refuzat. El vrea să-şi încheie conturile la vară cu FC Vaslui şi din vară, când e liber de contract şi s-ar putea întoarce în ţara natală, el evoulând înainte de a ajunge în Liga I timp de şase ani la Levski Sofia.

Gafa lui Gigi

Eu am făcut o gafă. L-am pus pe speaker pe Porumboiu cînd eram la negocieri cu Milanov. Băiatul a auzit când Porumboiu mi-a zis să-i dau 50.000 de euro pentru transfer. I-am dat idei. Milanov s-a dus la ruşi şi le-a zis că el costă doar 50.000 de euro. Da, dar el nu ştie că preţul ăsta e valabil doar pentru mine, că sînt prieten cu Porumboiu. Pentru ruşi, preţul va fi de 300.000”, a explicat Becali eşecul negocierilor.

Tot Chipciu fundaş dreapta cu Ajax?

Astfel, cum Georgievski e accidentat şi va reveni abia în martie, în caz că nu va fi adus nici grecul Kontoes de la AEK, postul de fundaş dreapta va fi acoperit de Chipciu la meciurile cu Ajax, mijlocaşul fiind nevoit să evolueze pe această poziţie şi în ultimele meciuri din tur. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite