Încă un sponsor fuge de Maria Şarapova, după ce rusoaica a fost depistat pozitiv. „Am decis să nu înnoim înţelegerea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova a fost depistată pozitiv la un control anti-doping efectuat la Australian Open, iar acest lucru a stârnit o adevărată furtună în cariera ei.

În mai puţin de 24 de ore de la comunicarea veştii, Maria a pierdut două contracte de sponsorizare foarte importante. După Nike, care a întrerupt colaborarea, şi Tag Heuer se dezice de rusoaică. Firma elveţiană a anunţat că nu va înnoi contractul cu jucătoarea de tenis Maria Şarapova, după ce aceasta a fost depistată pozitiv la Australian Open. 

"Maria Şarapova a fost sub contract cu TAG Heuer până la 31 decembrie 2015. Am fost în discuţii să extindem colaborarea noastră. Însă ţinând cont de situaţia curentă, marca de ceasuri elveţiene a suspendat negocierile şi a decis să nu înnoiască înţelegerea", se arată în comunicatul firmei de ceasuri.

Maria Şarapova s-a dopat cu o substanţă folosită doar în ţările fostei URSS. Medicamentul ajută şi la îmbunătăţirea performanţelor sexuale

Şarapova, dopată. Ce suspendare au primit alţi jucători de tenis şi ce riscă ea

Federaţia Internaţională de Tenis: „Începând cu 12 martie, Maria Şarapova e suspendată provizoriu pentru dopaj”

Şarapova, dopată: ce ironie şi-a permis Maria în conferinţa în care a admis că a testat pozitiv. Se cere deja iertarea ei

Şarapova, dopată: prima reacţie din partea avocatului jucătoarei din Rusia. La ce pedeapsă se aşteaptă Maria

Ce lovitură! Maria Şarapova a picat un test antidoping! „Am făcut o greşeală uriaşă”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite