Imagini îngrozitoare de la Indian Wells: Osaka, în lacrimi, din cauza unei femei isterice VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Japoneza Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a fost, cândva, o forţă în circuitul feminin. Din păcate, în ultima perioadă, cele mai multe ştiri despre ea sunt legate de contraperformanţele ei şi de căderile ei nervoase pe fond de depresie.

Naomi Osaka a părăsit BNP Paribas Open 2022, în turul II, după un duel cu rusoaica Veronika Kudermetova (24 de ani, 24 WTA), scor 0-6, 4-6. 

Din păcate, întreg meciul a fost umbrit şi trecut în plan secund din cauza unui incident groaznic, petrecut în primul set. 

Când Kudermetova era la serviciu, în liniştea din tribune s-a auzit cum o femeie isterică a strigat: „Naomi Osaka, eşti praf!“.

Atât i-a trebuit jucătoarei din Japonia, care se luptă cu depresia. Pentru că, din acel moment, Osaka s-a dezechilibrat mental şi au urmat nişte scene teribile.

În primul rând, fosta ocupanta a locului 1 mondial a cerut să ia microfonul arbitrului de scaun, nu pentru a riposta în mod vulgar, ci pentru a transmite un mesaj după ce a fost jignită. Când i s-a refuzat această cerere, la scorul de 3-0 pentru Kudermetova, Osaka s-a aşezat pe bancă, în scurta pauză dintre game-uri, şi, printre lacrimi, i-a cerut supervizorului turneului ca femeia isterică din tribune să fie identificată de ceilalţi spectatori şi scoasă în afara arenei. Cum nici acest lucru n-a fost posibil, Osaka, copleşită de lacrimi, a continuat jocul, însă fără nicio şansă la victorie, având în vedere starea ei emoţională.

VEZI MOMENTUL ÎN CARE OSAKA E ATACATĂ VERBAL DIN TRIBUNE

„Simt că am plâns destul...“

După meci, organizatorii au decis ca Naomi Osaka să dea un interviu pe teren, chiar dacă, de obicei, acest lucru se întâmplă doar în cazul jucătoarei care a câştigat.

Aşadar, la microfon a ajuns o sportivă devastată, după cum arată şi imaginile de mai jos. Iată ce a spus Osaka:

*Simt că am plâns destul în pauzele dintre game-uri...

*Am fost hărţuită şi în trecut şi nu m-a deranjat foarte tare. Doar că acum s-a întâmplat aici, unde, în trecut surorile Williams au fost hărţuite (n.r. - s-a întâmplat în 2001 şi, drept urmare, Serena şi Venus au refuzat să joace la Indian Wells până în 2015!). Dacă n-aţi văzut acele imagini, ar trebui să le vedeţi. Nu ştiu de ce, dar acele imagini mi-au revenit în cap şi parcă le-am tot revăzut în faţa ochilor... Încerc să nu plâng acum.

*Voiam să vă mulţumesc doar şi să-mi felicit adversara...

Interviul s-a încheiat cu Osaka plângând, dar fiind încurajată de reporterul aflat pe teren: „Au fost vreo 10.000 de spectatori aici. Şi vreau să-ţi spun că vocea unui singur om nu poate conta, nu poate acoperi vocea celorlalţi oameni. Şi că noi te iubim aici!“.

VEZ INTERVIUL ACORDAT DE OSAKA PRINTRE LACRIMI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite