Ilie Dumitrescu și Șumudică, luați în râs de Budescu. Analiștii TV, răspunsuri tăioase pentru fotbalist

0
Publicat:

Farul a trecut cu 3-0 de Flora Tallin în prima manșă a turului III preliminar din Conference League, meci în care veteranii Constantin Budescu și Denis Alibec și-au arătat clasa. Primul, aflat la debut în cupele europene pentru Farul, a ținut să-i înțepe pe analiștii TV care au criticat kilogramele în plus cu care se prezintă la meciuri.

Burtica lui Budescu, subiect de discuții încă de când juca la Petrolul. Captură TV
Burtica lui Budescu, subiect de discuții încă de când juca la Petrolul. Captură TV

”Nu este nicio presiune. Au dovedit încă o dată (n.r – cei care l-au criticat) că se pricep la fotbal, între ghilimele. Majoritatea nu se pricep deloc dacă au spus ce au spus. E treaba lor. La noi se caută foarte mult cancanul. Pe mine nu mă interesează, doar mă bucur de fotbal.

Sunt aproape de 100%. Mă simt foarte bine fizic. O să mai slăbesc puțin ca să se bucure și cei de la televizor și cam atât. Vreau să mergem mai departe în Conference League și să intrăm în play-off”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului Farul Constanța - Flora Tallinn 3-0.

Cei vizați, Ilie Dumitrescu și Marius Șumudică, au reacționat imediat după declarațiile decarului constănțean, care a marcat un gol și a contribuit decisiv la un altul, înscris de Denis Alibec. „Nu știu cui i-a reproșat Budescu. Probabil mie că am spus că trebuie să mai slăbească. Nu-i nicio problemă, Costică!

Ilie Dumitrescu, duel verbal cu vedeta Farului. Captură TV
Ilie Dumitrescu, duel verbal cu vedeta Farului. Captură TV

Dar eu îmi păstrez opinia. Dacă va mai slăbi va fi foarte tare. Lui îi place să aibă mingea, se simte foarte bine cu Alibec. Ar trebui să accepte și criticile. Farul avea nevoie de Budescu și cred că și el avea nevoie de Hagi și de Farul”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Și Ilie Dumitrescu a recționat: „Pe asta cu bucuratul băieților de la televizor nu am înțeles-o. El nu trebuie să facă vreun efort din ăsta inimaginabil să nu aibă țesut adipos. Trebuie să se antreneze mai mult și să facă diferența, nu să ne bucurăm noi de la televizor, că nu noi semnăm la salariu la sfârșit de lună. Mi se pare o declarație care nu își avea rostul.

Asta e o provocare. Ideal ar fi să luăm golurile internaționale ale lui Budescu. Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională? Sau în cupele europene de ne-a omorât așa pe toți?”, a spus și Ilie Dumitrescu, de asemenea la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite