Iga Swiatek, adversara Simonei în optimi la Roland Garros! Cum arată palmaresul dintre cele două sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale Grand Slam-ului din capitala Franţei, unde va întâlni o jucătoare din Polonia în vârstă de 19 ani.

Simona Halep şi Iga Swiatek s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, anul trecut, tot în optimile de finală de la Roland Garros. Atunci, românca i-a predat o lecţie de tenis mult mai tinerei sale adversare, pe care a învns-o  fără emoţii, scor 6-1, 6-0.

Jucătoare din Polonia ocupă în prezent locul 54 în topul WTA, iar cea mai bună clasare a sa a fost pe poziţia 48, loc ocupat înainte de începerea pandemieie de coronavirus, în luna februarie a acestui an. .

Iga a obţinut cele mai bune rezultate din acest an în turneele de Grand Slam, competiţii la care însă nu a impresionat, fiind eliminată în optimi la Australian Open (Anett Kontaveit 7-6, 5-7, 5-7) şi în turul 3 la US Open (Victoria Azarenka 6-4, 6-2). În celelalte turnee la care a luat parte Iga s-a prezentat şi mai rău, eliminare în turul secund în Qatar şi eşecuri în runda inaugurală la Cincinnati şi Roma.

Iga Swiatek, traseul până în optimi
 

Turul 1 Iga Swiatek - Marketa Vondrousova 6-1, 6-2

Turul 2 Iga Swiatek - Su-Wei Hsieh 6-1, 6-4

Turul 3 Iga Swiatek - Eugenie Bouchard  6-3, 6-2

Simona Halep, traseul până în optimi
 

Turul 1 Simona Halep - Sara SorribesTormo 6-4, 6-0

Turul 2 Simona Halep - Irina Begu 6-3, 6-4

Turul 3 Simona Halep - Amanda Anisimova  6-0, 6-1

Citeşte şi 

Halep, prima reacţie după victoria fulger şi calificarea în optimi! Ce mesaj a avut pentru ziua de naştere a lui Darren Cahill

O nouă victorie pentru Halep! Românca şi-a pulverizat adversara din turul 3 de la Roland Garros

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite