Ienei sare în apărarea lui Iordănescu în conflictul cu Reghecampf: „Laurenţiu a luat-o razna rău de tot!“. Nici Mihai Stoica nu a fost iertat de critici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Ienei nu scapă niciun prilej pentru a urmări meciurile Stelei
Emeric Ienei nu scapă niciun prilej pentru a urmări meciurile Stelei

Declaraţiile acide ale lui Laurenţiu Reghecampf la adresa lui Anghel Iordănescu l-au scos din sărite pe Emeric Ienei, care a lăsat deoparte menajamentele şi l-a atacat la rândul său pe antrenorul Stelei.

Sătul să tot vadă scandalurile mediatice provocate de Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf, care se ceartă cu toată lumea în ultimul timp, fostul antrenor al Stelei, Emeric Ienei, un atent observator al jocului campioanei României, a lăsat garda jos şi a trecut la atac, reproşându-le celor doi oficiali stelişti atitudinea lipsită de respect la adresa fostelor glorii steliste.

Primul pe care Ienei l-a luat în colimator a fost Reghecampf, pe care l-a admonestat că îşi permite să-l jignească pe Iordănescu. "Am văzut declaraţiile lui Iordănescu şi pot să afirm cu mâna pe inimă că Puiu (n.r. Iordănescu) a făcut o analiza perfectă a jocului Stelei din Germania. Însa, totodata, pot să vă spun că sunt total dezamăgit de modul în care a reacţionat Reghe. Nu poţi să spui că aceia care au vorbit despre jocul Stelei sunt oameni fără caracter sau că nu au văzut meciul, asta e lipsă de educaţie. Vă spun asta deoarece mă simt şi eu vizat, pentru că şi eu am făcut o analiză a jocului cu Schalke şi, vă asigur, am văzut meciul. După părerea mea, Laurenţiu a luat-o razna rău de tot", a comentat Ienei pentru Fanatik.

Fostul tehnician al Stelei şi al naţionalei nu l-a uitat nici pe Mihai Stoica, pe care îl bănuieşte că îl influenţează pe Reghecampf să aibă o atitudine ostilă faţă de toţi criticii Stelei. "Am văzut ce a spus Puiu despre Tatu. Acum îl întreb şi eu pe Reghe: cu ce a greşit Puiu? Lui Reghe i se pare că Tatu mai e jucător de Steaua? El nu vede că Tatu e o mână moartă, ce a căutat cu jucătorul ăsta pe teren? Mă deranjează că antrenorul Stelei a ieşit la atac influenţat de alţii, iar toată lumea ştie că acel om e Mihai Stoica. Dacă nu eşti în stare ca antrenor să suporţi şi criticile constructive, atunci nu ai cum să progresezi în această meserie. Reghe trebuie să recunoască că a avut din partea noastră şi laude atunci când a fost cazul", a concluzionat Ienei pentru sursa citată.

Reghecampf e „la cuţite” cu Iordănescu: „Cred că nici nu s-a uitat la meci, dar comentează”

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite