Ianis Hagi, ultima reprezentație pentru Alaves. Românul se întoarce la Rangers cu un mare zero în dreptul său

0
Publicat:

Ianis Hagi a fost integralist la Alaves în deplasarea de la Las Palmas (1-1), în ultima etapă a campionatului spaniol. Titularizat de antrenorul Luis Garcia, mijlocașul român nu s-a mișcat rău, dar nici nu a avut vreo realizare în ofensivă. După un sezon petrecut la Alaves, tricolorul se va întoarce la Glasgow Rangers, de unde a fost împrumutat, purtând în spate un mare zero: nicio reușită în LaLiga.

Ianis Hagi a încheiat sezonul în Spania și se concentrează pe naționala României. Foto EPA EFE
Ianis Hagi a încheiat sezonul în Spania și se concentrează pe naționala României. Foto EPA EFE

Păstrat de Garcia în teren până la finalul meciului, Ianis Hagi a fost notat cu 6 de cotidianul El Correo. „Prea inconstant în acțiunile sale, pe parcursul meciului, dar și protagonist al unor acțiuni ofensive bune. Mai bun din acest punct de vedere decât atunci când a trebuit să se apere”, l-a caracterizat publicația iberică.

Aceeași notă a primit-o și din partea bascilor de la Noticias de Alava: „A acționat ca mijlocaș și, în ciuda calităților sale, i-a lipsit finalizarea. Cu mingea la picior, da, a avut destul succes. Păcat că fotbalul lui este alcătuit din flash-uri”. Această caracterizare poate fi extrapolată la întreg sezonul petrecut de fotbalistul român în Spania, în care a bifat două pase decisive și nu a înscris niciun gol.

Rangers l-ar ține, după ce va vinde doi jucători

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers încă un an, până la 31 iunie 2026. Ziariștii scoțieni au scris că a fost pus pe lista de transferuri, britanicii cerând 3,5 milioane de euro în schimbul său. Dar românul ar putea rămâne în capitala Scoției, profitând de faptul că managerul Philipe Clement (50 de ani) e gata să renunțe la doi jucători de profil ofensiv, Tom Lawrence și Kieran Dowell. Astfel, Ianis ar urma să se lupte pentru postul de conducător de joc doar cu Tod Cantwell.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite