Ianis Hagi s-a hotărât. A anunțat unde vrea să joace din sezonul viitor

0
Publicat:

Ianis Hagi nu s-a impus la Alaves după împrumutul de la Rangers și primește rar minute din partea antrenorului Luis Garcia. Chiar și așa, internaționalul român de 25 de ani spune că vrea să continue în prima ligă a Spaniei.

Ianis Hagi speră să-și continue cariera în LaLiga. Foto Facebook
Ianis Hagi speră să-și continue cariera în LaLiga. Foto Facebook

”Tricolorul” a jucat 22 de partide, în mare parte ca rezervă, în tricoul lui Alaves, pentru care a înscris două goluri într-un meci din Cupa Regelui. Totuși, Ianis Hagi consideră că s-a adaptat excelent în LaLiga, după cum a declarat într-un interviu acordat celor de la Marca. Întrebat dacă și-ar dori să continue în campionatul Spaniei de către jurnaliști, mijlocașul român a anunțat că își dorește să rămână în Primera Division. Asta chiar dacă la finalul sezonului se va întoarce la Glasgow Rangers, echipa de care aparține.

”Iubesc nivelul din LaLiga, iubesc totul în Spania: echipele, competiția dintre jucători și echipe, presiunea care există aici. Simt că este campionatul în care pot avea cel mai mare succes și în care îmi pot arăta toate calitățile. Este liga pe care am urmărit-o de când eram copil și a fost mereu visul meu să fiu aici. Sunt aici acum și vreau să fiu aici mult timp!

Spune că progresează în fiecare zi

(n.r. Te vezi aici în viitor, peste un an?) Da, sunt acolo unde vreau să fiu. Este fotbalul în care vreau să cresc, este fotbalul care cred că poate debloca versiunea mea cea mai bună. Sunt aici de doar 6-7 luni și deja simt că sunt un jucător mai bun, cresc în fiecare zi, la antrenamente și la jocuri. Simt că progresez în fiecare zi și cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”, a spus Ianis Hagi, pentru Marca.

În acest an, internaționalul român a adunat în 4 partide din LaLiga doar 53 de minute, în timp ce de 7 ori antrenorul a ales să nu-l utilizeze deloc. De când s-a transferat la Alaves, ”tricolorul” a oferit o pasă de gol în campionatul Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite