Ianis Hagi, răsplătit regeşte: Va apărea în reclamele unui brand uriaş contra unei sume importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi, un om de bază la Rangers înainte de accidentarea suferită într-o partidă din Cupa Scoţiei
Ianis Hagi, un om de bază la Rangers înainte de accidentarea suferită într-o partidă din Cupa Scoţiei

La 23 de ani, Ianis Hagi e printre fotbaliştii români din noua generaţie cu cea mai bună imagine. Iar numele său de familie l-a ajutat nu doar în ceea ce priveşte cariera sa, dar l-a transformat şi într-o ţintă atractivă pentru marile companii.

Ianis Hagi a avut ghinionul de a se accidenta grav, la începutul anului, suferind o ruptură la ligamentele încrucişate! Durata perioadei de refacere: cel puţin şase luni!

Chiar dacă sezonul în curs e deja încheiat pentru internaţionalul român şi drumul revenirii pe teren se anunţă unul lung şi anevoios, Ianis Hagi se consolează, deocamdată, cu realizări în afara terenului. Pentru că, potrivit PlaySport, a bătut palma cu cei de la Mastercard, în schimbul unui contract de publicitate în valoare de 100.000 de euro anual. Astfel, se lungeşte lista marilor branduri care îl au sub contract pe fiul lui Gheorghe Hagi. Până să semneze cu Mastercard, Ianis a avut înţelegeri cu Pepsi, Nike, Lay's sau Gillette.

Per total, contractele de publicitate îi aduc lui Ianis 240.000 de euro pe an. 

La Rangers, Ianis Hagi are un contract prin care încasează 25.000 de euro pe săptămână!

31 mai 2024 e data până la care Ianis Hagi se află sub contract cu Glasgow Rangers, echipă la care a ajuns în februarie 2020.   
Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri