Ianis Hagi, în izolare: Tatăl său a dat primele detalii despre starea mijlocaşului bolnav de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Fotbalistul de 22 de ani a acuzat dureri de cap, când era în lotul echipei naţionale, pentru meciurile din luna septembrie. Apoi, a avut un test pozitiv şi a fost scos din echipă şi trimis acasă din Macedonia de Nord cu un avion privat.

România a avut doi jucători care s-au îmbolnăvit de COVID-19, după ce au fost convocaţi pentru partidele cu Islanda (2 septembrie), Liechtensten (5 septembrie) şi Macedonia de Nord (8 septembrie).

Dacă Dorin Rotariu (Ludogoreţ) a fost complet asimptomatic şi doar testele periodice la care sunt supuşi fotbaliştii a relevat infecţia cu virusul SARS-CoV-2, în schimb, în cazul lui Ianis Hagi (Rangers), durerile de cap au determinat efectuarea unui test rapid, care a furnizat un rezultat pozitiv. 

Trimis acasă de federaţie şi plasat în izolare, mijlocaşul de 22 de ani îşi revine, treptat. Potrivit Gheorghe Hagi, starea de sănătate a fiului său s-a îmbunătăţit simţitor, în ultimele zile.

 „Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament şi sperăm să iasă cât mai repede din izolare. E OK. E acasă, la Bucureşti“, a spus antrenorul celor de la Farul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite