Ianis Hagi, apărat de scoțieni după ce s-a scris că e „fiul lui tata”. „Lovitură înjositoare”

0
Publicat:

Derapajul la adresa lui Ianis Hagi al lui Silviu Ilie, fost campion al României cu Oțelul Galați, a fost taxat de presa din Scoția.

Ianis Hagi a devenit titular la Deportivo Alaves. Foto Facebook
Ianis Hagi a devenit titular la Deportivo Alaves. Foto Facebook

După ce Silviu Ilie a transmis prin rețelele de socializare că Ianis Hagi nu ar fi jucat nici în Liga a 4-a dacă nu era copilul lui Gică Hagi, presa din Scoția a reacționat. Britanicii au scris fostul campion al României i-a dat o „lovitură înjositoare” lui Hagi, dar și că internaționalul român le da dovedi tuturor că este un jucător bun.

Va demonstra că e un jucător bun

„Ianis Hagi, împrumutat de Rangers, a fost vizat de o lovitură înjositoare din partea compatriotului și fostului fundaș Silviu Ilie. Hagi se confruntă cu probleme similare, pe care le-a avut și la Rangers. El a fost lăsat pe bancă în meciul țării sale de la Euro 2024, împotriva Belarusului și a primit mai puțin de jumătate de oră în repriza secundă pentru a schimba jocul, care s-a terminat cu scorul de 0-0.

După meci, Hagi a primit mai multe critici dure din partea lui Ilie, care crede că singurul motiv pentru care fotbalistul lui Rangers joacă la un nivel înalt este pentru că poartă numele tatălui său, Gheorghe. Hagi va căuta să demonstreze că a fost o greșeală din partea celor care s-au îndoit de el, când România întâlnește Andorra”, au notat scoțienii de la Footballscotland.co.uk.

Silviu Ilie, explicațiile gestului

După meciul Belarus - România, fostul jucător al Oțelului a avut o reacție dură la adresa lui Ianis Hagi: „Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”. El a explicat reacția sa, dând vina pe faptul că era prea nervos: „Eu am crezut că lumea m-a uitat, dar văd că nu este așa.

Eram foarte nervos după ce Edi Iordănescu l-a înlocuit pe Denis Alibec, dar îmi pare rău că am reacționat într-un asemenea mod. Regret ceea ce am scris pe Facebook. A fost un moment de rătăcire pentru mine. Ianis Hagi n-ar fi ajuns la un astfel de nivel dacă nu era un jucător bun”, a spus Silviu Ilie, pentru ProSport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite