Ianis Hagi a revenit pe teren după o pauză de 372 de zile. Scoțienii au lămurit problema plecării la Galatasaray VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o acidentare chinuitoare la genunchi, Ianis Hagi a bifat 18 minute în victoria obținută de Glasgow Rangers sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, scor 2-0, împotriva celor de la St. Johnstone, în runda cu numărul 23 din Scottish Premiership.

Mijlocașul se accidentase pe 25 ianuarie 2022, fiind operat la ligamenele încrucișate ale genunchiului drept. Fotbalistul român a fost introdus în minutul 72 al partidei cu St. Johnstone, scor 2-0, într-un duel din etapa a 23-a din Premiership. Acum, el l-a înlocuit pe Tillman în minutul 72 și a văzut cartonașul galben șapte minute mai târziu. Românul a fost notat cu 6,9 de sofascore.ro.

La scurt timp după partidă, Ianis Hagi a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: ”După 12 luni și o săptămână, am revenit!”, a scris mijlocașul român. În plus, Ianis a atașat și un video cu momentul introducerii sale pe gazon, în meciul cu St. Johnstone, în uralele întregului stadion.

Nu pleacă la Galatasaray

Michael Beale (42 de ani), antrenorul vicecampioanei Scoției a pus capăt speculațiilor în ceea ce privește plecarea lui Ianis la formația turcă Galatasaray.

Galatasaray este un club care este apropiat de sufletul lui. S-a născut la Istanbul, iar tatăl său a jucat la Galatasaray. Pot să vă spun însă că Ianis Hagi va mai juca pentru Rangers mulți ani de acum încolo. Pot să spulber zvonul conform căruia el va pleca de la echipa noastră”, a declarat Michael Beale, antrenorul formației din Glasgow, potrivit Rangers Review.

Ianis Hagi este jucătorul lui Glasgow Rangers din ianuarie 2020, fiind cumpărat de scoțieni cu 3,5 milioane de euro. A fost a 86-a apariție a internaționalului român în tricoul lui Rangers, în care a punctat de 15 ori și a oferit 21 de pase decisive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite