Ianis Hagi a dat lovitura carierei: S-a aflat salariul lui săptămânal, la Rangers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutarea în Scoţia îl poate transforma pe mijlocaşul român, nu doar într-o ţintă pentru cluburile din Premier League, dar îi va oferi şi o stabilitate financiară, la o vârstă fragedă, de doar 21 de ani.

După ce a semnat, de curând, cu Glasgow Rangers, unde a ajuns, în februarie, mai întâi, sub formă de împrumut de la Genk (Belgia), Ianis Hagi are motive să fie foarte mulţumit, nu doar din punct de vedere sportiv, ci şi financiar. 

Potrivit presei locale, mijlocaşul de 21 de ani va încasa un salariu de 19.200 de lire pe săptămână, adică peste 21.000 de euro, deci în jur de 84.000 de euro pe lună! Cum contractul semnat cu Rangers e valabil trei ani, până în 2023, reiese că Ianis poate primi, în total, peste 3 milioane de euro de la Rangers. Iar asta numai din salariul stipulat în contract, în care sunt prevăzute şi diverse bonusuri. 

De exemplu, Ianis Hagi va primi sume suplimentare, dacă va juca la un Campionat European sau la o ediţie a Cupei Mondiale. Oricum, faptul că Rangers îl preţuieşte reiese şi din faptul că i-a oferit un salariu mult peste media săptămânală a echipei, în jur de 14.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite