I-a luat capul unui neamţ, acum i-a pus gând rău lui Radu Banciu: „Dacă îl văd, sunt în stare de orice“. Giovanni Becali, ameninţări fără precedent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Becali a avut, de-a lungul anilor, multe războaie cu ziariştii. Totuşi, în ultima perioadă, şi-a mai rărit apariţiile în presă, iar conflictele cu jurnaliştii s-au împuţinat. Acum însă, el a lansat un atac dur la adresa celui care prezintă „Lumea lui Banciu“ la postul B1.

Radu Banciu şi-a făcut mulţi duşmani din cauza discursului pe care îl are în timpul emisiunilor sale. Şi-a făcut un nume şi şi-a câştigat notorietate tocmai din cauza faptului că, de multe ori, depăşeşte graniţa ironiilor şi jigneşte personaje publice. 

Invitat la emisiunea „Wowbiz“, Ioan Becali a spus că nu-l va ierta niciodată pe Banciu din cauza glumelor pe care le-a făcut pe seama decesului mamei sale. „Sper să nu dea Dumnezeu să mă văd vreodată cu el. Crede că le ştie pe toate. Spune că e cultivat pe la Marsilia, dar aş vrea să mă întâlnesc o dată cu el chiar acolo. Sau fratele meu. Sunt în stare de orice dacă îl văd, risc orice! La ce cuvinte a spus…Sunt în stare de orice gest!“, a spus Giovanni. 

„I-am luat capul unui neamţ“

Chiar dacă mulţi sunt convinşi că ameninţările lui Becali reprezintă, de fapt, nişte vorbe spuse la nervi, impresarul FIFA e chiar capabil de gesture extreme.

Anul trecut, el a mărturisit ce a făcut, înainte de Revoluţie. „Eu când m-am întors în ţară, am venit cu trei milioane de mărci. A trebuit să plec din Germania, fiindcă i-am luat capul unui miliardar neamţ şi am rămas cu această sumă“, a povestit Giovanni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite