I-a lăsat pe toţi cu gura căscată: Un fotbalist timişorean s-a plâns de căldură excesivă în aprilie! Reacţia antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Ciucur
Alexandru Ciucur

Până acum trei săptămâni, meciurile din primele două ligi erau amânate, fiindcă era prea frig. Acum, când temperaturile maxime ating 23, 24 de grade Celsius, e deja prea cald.

Fotbalistul român de noua generaţie s-a născut obosit şi sensibil! Probabil, de aceea, meciurile din campionatul intern sunt tot mai slabe de la un sezon la altul.

În ultima etapă din play-out, partida dintre Gaz Metan Mediaş şi ACS Poli Timişoara, scor 1-1, a fost programată, luni, de la ora 15.30. Adică într-o zi în care toţi au profitat de vacanţa de Paşte şi au încercat să-şi petreacă timpul în aer liber, nişte sportivi de performanţă au fost nevoiţi să joace…fotbal.

După meci, Alexandru Ciucur (28 de ani), cel care a înscris golul din minutul 88 prin care Timişoara a luat un punct, a oferit o declaraţie bulversantă.

„S-a jucat la o temperatură foarte ridicată şi e foarte greu să joci fotbal la această oră. Bine că am ieşit toţi sănătoşi de pe teren“, a spus Ciucur.

Afirmaţia sa a fost taxată până şi de Leo Grozavu, antrenorul său: „La minus 20 de grade, dăm vina pe frig. La plus 20, dăm vina pe căldură. E cald, dar ne-am făcut fotbalişti, facem sărbătorile prin deplasări, asta e meseria noastră. Trebuie să ne-o facem bine, nu să ne plângem de teren, de vreme“.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite