Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au câştigat Madrid Open! Ce mesaj a scris românul pe contul personal de Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tecau roger

Horia Tecău şi coechipierul lui, olandezul Jean Julien Rojer, au castigat, dumnică, pentru a doua oara in carieră turneul ATP Masters 1000 de la Madrid.

În finala competiţiei, Tecău şi Rojer au învins perechea Diego Schwartzman/Dominic Thiem (Argentina/Austria), scor 6-2, 6-3, după un meci care a durat o oră şi 11 minute. Tecău şi Rojer vor fi recompensaţi cu 357.540 de euro şi 1000 de puncte ATP

"Este minunat să ridic trofeul astăzi, după atâtea provocări grele! Mulţumesc Jules Rojer pentru această mare victorie. A fost extraordinar să joc în faţa legendelor noastre, Mr Ţiriac şi Mr Năstase. Mulţumesc tuturor pentru sprijin! Gracias Madrid!", a scris Tecău pe Facebook.

Cei doi au mai câştigat la Madrid şi în urmă cu trei ani. Românul mai are în palmares o finală la turneul patronat de Ion Ţiriac, în 2012, pierdută alături de partenerul său de atunci, Robert Lindstedt.

Pentru  Tecău şi Roger a fost a doua finală din acest sezon, după ce, în luna februarie, au pierdut în ultimul act al turneului de la Rotterdam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite