Hizo a „îngheţat“ cantonamentul de la Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirea montană devenise istorie pentru Liga I, dar antrenori precum Ilie Stan şi Viorel Hizo, care le-au urcat pe Steaua, respectiv Vaslui în Poiana Braşov, au readus în actualitate această practică.

Tehnicianul moldovenilor şi-a reparat însă ieri „greşeala", deşi elevii săi ar fi trebuit să se întoarcă de la munte abia peste şapte zile, în condiţiile în care au ajuns acolo vineri.

Explicaţia pentru această hotărâre a oferit-o chiar „Dulăul". „Eu n-am un fix. Nu spun că pregătirea de la munte e indispensabilă sau o idee învechită, ci mă adaptez la condiţiile actuale. Ori să-i pun acum pe Sânmărtean, Wesley şi Adailton să joace pe un metru de zăpadă ar însemna să fiu nebun. Am fost cu alte echipe, alte dăţi, dar acum condiţiile erau prea proaste", a afirmat Hizo.

După ce au luat această decizie surprinzătoare, vasluienii au venit direct la Bucureşti, unde s-au cazat la Rin Grand Hotel. Azi urmează să plece în Antalya, pentru a se pregăti pe terenuri normale, cu iarbă. „N-avea rost să facem altfel. De plătit, staţi liniştiţi, am plătit, dar cât am stat, nu pe tot sejurul pe care îl rezervasem. Aşa se face şi când mergi la fete", a afirmat, glumind, Adrian Porumboiu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite