Hirvonen este primul lider în Raliul Portugaliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finlandezul Mikko Hirvonen (Ford Fiesta) a câștigat prima probă specială a Raliului Portugaliei, disputată ieri seară, la Lisabona. El a terminat înaintea multiplului campion mondial Sebastien Loeb (Citroen DS3).

Cea de-a treia etapă a Campionatului Mondial de raliuri a debutat cu o super-specială de 3,27 de kilometri, la Lisabona. Finlandezul Mikko Hirvonen a luat un ușor avantaj față de rivalii săi. El a terminat primul, fiind mai rapid decât Loeb. În urma lor au venit alți două mașini DS3, pilotate de norvegianul Petter Solberg și francezul Sebastien Ogier.

Câștigătorul specialei a declarat: ”A fost un traseu frumos. Întrecerea a fost urmărită de mulți spectatori. Nu a existat mult spațiu pentru a frâna. Au existat multe capcane, însă acestea au fost condițiile pentru toți”. Nu la fel de încântat a fost Mads Ostberg, pilotul care a făcut senzație în Raliul Suediei având probleme tehnice la o roată, din cauza acesteia pierzând circa două minute.

În Raliul Portugaliei și-a făcut revenirea în CM de raliuri și o mașină Mini, care a terminat speciala pe locul 10, fiind pilotată de localnicul Armindo Araujo. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite