Haosul a ajuns la rang de artă la Rapid. Pancu: „Dinu Gheorghe e preşedinte“. Dinu Gheorghe: „Eu nu sunt preşedinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Echipa se zbate în subsolul clasamentului, dar, la nivel declarativ, totul va fi bine. Pancu vede luminiţa de la capătul tuneului, dar, având în vedere ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, aceasta poate fi trenul.

Rapid pare a fi un bolnav de cancer, care se tratează cu aspirină. De câţiva ani, „investitorii“ vin şi pleacă de la club, dar problemele rămân, iar cea mai gravă, lipsa banilor, se rezolvă doar la nivel declarativ.

Acum, noul patron, Valerii Moraru, îl flutură pe Dinu Gheorghe în faţa suporterilor ca pe o garanţie că echipa îşi va reveni. În realitate însă, „Vamă“ n-are, deocamdată, niciun rol oficial, iar Rapid e pe locul 16 din 18, la cinci puncte de prima poziţie care asigură menţinerea în Liga I.

Înainte de startul etapei cu numărul 15, când Rapid va întâlni CS U Craiova, în deplasare (luni, ora 20.30), au apărut o serie de declaraţii contradictorii date de Daniel Pancu şi de Dinu Gheorghe.

Pancu: „Dinu Gheorghe e garanţia că va fi bine“

Atacantul de 37 de ani care, de cele mai multe ori, a criticat situaţia haotică de la club şi-a schimbat discursul de această dată.

„Domnul Moraru nu vrea să plece. A refăcut gazonul de la Pro Rapid, s-a interesat de situaţia centrului de copii şi juniori. A venit şi Dinu Gheorghe preşedinte, iar asta e o garanţie că va fi bine. Cuplul Dinu-Moraru va salva clubul. Sunt optimist că totul va fi bine începând din retur. Domnul Moraru mai are de învăţat în ceea ce priveşte fotbalul, Rapidul. A fost influenţat la început, acum nu va mai fi cazul. A venit Dinu, am înţeles că a semnat ieri contractul. În scurt timp, se vor plăti şi datoriile vechi. Atmosfera a devenit mai serioasă, fiecare jucător are cui să se plângă acum. Dinu Gheorghe mi-a spus că lucrurile vor fi bune din această iarnă“, a afirmat Pancu la Look TV.

El a anunţat că jucătorii vor avea bonusuri de victorie, după aproape doi ani în care aşa ceva n-a existat în Giuleşti.

„Va trebui să tratăm ultimele partide din 2014 ca pe trei finale. Vom avea primă pentru aceste partide. Prima va fi mai mare de 1.000 de euro. Cu Ceahlăul şi Iaşi am avut primă 30.000 de euro la toată echipa, dacă luam şase puncte. Din păcate, am luat doar unul“, a explicat Pancu.

Sîntem plătiţi pe iulie, august şi septembrie, iar pentru octombrie s-au făcut deja hârtiile. Daniel Pancu atacant Rapid

Dinu Gheorghe: „Vin dacă lucrurile decurg, aşa cum am convenit“

La Digi Sport, „Vamă“ a oferit o altă versiune despre revenirea sa la Rapid.

„Nu sunt preşedintele Rapidului, deocamdată, sunt fostul preşedinte al Astrei. A fost o Adunare a Creditorilor care a aprobat o organigramă. Dacă lucrurile merg aşa cum am convenit, zilele următoare se va întâmpla revenirea mea oficială. S-a înfiinţat postul de preşedinte al clubului. Mie îmi place să conduc totul acolo unde lucrez. Dacă se va putea aşa, va fi foarte bine. Am ţinut foarte mult să se plătească restanţele, ţin foarte mult la asta“, a spus „Vamă“.

Şi Dinu Gheorghe s-a arătat optimist, la nivel declarativ, în ceea ce priveşte viitorului clubului: „Rapid nu va retrograda. Clubul poate să revină cu ajutorul farmecului vieţii şi al jucătorilor care au făcut performanţă. Se va renunţa la trei, patru jucători, vor fi schimbări mari în iarnă. E de înţeles că au jucat fără bani, dar au şi ei o parte din vină pentru locul unde e acum echipa în clasament“, a încheiat Dinu Gheorghe.

Ne gândim la Daniel Niculae, la Costin Lazăr, chiar şi la Vasile Maftei. Rapidul trebuie să construiască plecând şi de la acest farmec al vieţii, de la jucătorii care au trăit acolo, care au simţit ceva Dinu Gheorghe fost preşedinte Astra
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite