Hănescu, ipoteză explozivă în cazul Simonei Halep: Ce ar fi pățit marea campioană VIDEO

0
Publicat:

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a avut un final zgomotos de an, în 2022. Mai întâi, a fost divorțul ei de Toni Iuruc, pentru ca apoi să vină adevărata lovitură: testul pozitiv pe care l-a avut pentru o substanță interzisă, de categoria EPO, despre care Adevărul a scris aici pe larg.

După aceste episoade cu adevărat neașteptate, „Simo“ a început să primească, totuși, și niște vești bune. După cum a confirmat și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac. De acum, Halep și avocații săi speră să dea marea lovitură, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep, prinsă în mijlocul unui scandal demn de Dosarele X.
Simona Halep, prinsă în mijlocul unui scandal demn de Dosarele X.

Până vom vedea cum se va finaliza acest caz de dopaj, Victor Hănescu (41 de ani) a abordat subiectul în podcastul „Business Philosophy“, în dialog cu jurnalistul Romeo Chiriac. Aici, fostul ocupant al locului 26 ATP a spus, răspicat, că, în viziunea sa, Halep a ajuns să fie depistată cu o substanță interzisă, pentru cineva ar fi dorit să-i facă un rău!

Victor Hănescu
Victor Hănescu

Mi-e greu să spun ce se va întâmpla. Dar pot să spun că Simona, după cum o cunosc, nu cred că ar fi făcut ceva în mod intenționat. Cred că a fost ceva accidental sau a profitat de neatenția ei. Sau cineva a vrut să-i facă rău, pe varianta asta aș merge. Nu știu ce va urma, pentru că nu am trecut prin așa ceva, nu știu cum se judecă astfel de cazuri“, a afirmat Hănescu, în cadrul podcastului „Business Philosophy“.

Hănescu nu e primul om care înaintează o astfel de teorie. În octombrie, și Sorin Ovidiu Vântu a vorbit despre o posibilitate similară, iar Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis, a adus în discuție un scenariu incredibil, la rândul său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite