Handbaliştii, în grupă cu Israel, Belgia şi Irlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa masculină de handbal a României va avea adversari accesibili în prima fază a preliminariilor Campionatului European din 2014. Tricolorii vor juca cu Israel, Belgia şi Irlanda.

Efectuată la Viena, tragerea la sorţi a preliminariilor CE 2014, la handbal, a scos în calea echipei masculine a României adversari accesibili: Israel, Belgia şi Irlanda. În prima fază se va juca în sistem turneu, între 8 şi 10 iunie anul acesta.

Iată componenţa grupelor din prima fază preliminară:
A:
Ucraina, Cipru, Finlanda, Luxemburg
B: Grecia, Elveţia, Italia, Marea Britanie
C: RoMÂNIA, Israel, Belgia, Irlanda
D: Estonia, Letonia, Turcia, Malta

Echipele de pe primul loc din cele patru grupe, precum şi alte două cu cel mai bun punctaj de pe poziţia secundă se vor califica în faza următoare, la care vor mai participa alte 22 de formaţii: Austria, Bosnia, Belarus, Croaţia, Cehia, Spania, Franţa, Germania, Ungaria, Islanda, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovenia, Serbia, Slovacia şi Suedia.

Cele 28 de formaţii vor fi repartizate în şapte grupe a câte patru formaţii, tragerea la sorţi a grupelor din faza a doua preliminară fiind programată la Copenhaga, în 20 aprilie.

Primele două clasate în cele şapte grupe, precum şi o echipă cu cel mai bun punctaj de pe locul 3 se vor califica la turneul final al Campionatului European la care Danemarca va participa direct în calitate de gazdă.

CE va avea loc între 14 şi 26 ianuarie 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite