Handbal: Vicecampioana "U" Jolidon, eliminată din Cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana la handbal feminin "U" Jolidon Cluj a fost eliminată joi, la Bacău, în sferturile de finală ale Cupei României, fiind învinsă, cu scorul de 32-28 (15-14), de formaţia Oţelul Galaţi.

Într-un alt meci din sferturile competiţiei, disputat joi, CSM Bucureşti a fost eliminată de Dunărea Brăila, cu scorul de 40-41, după aruncări de la 7 metri. Dunărea Brăila va întâlni în prima semifinală formaţia Oţelul Galaţi, în timp ce câştigătoarele din ultimele două partide de joi (HC Zalău-HCM Roman şi Oltchim Râmnicu Vâlcea-HCM Ştiinţa Baia Mare) vor juca a doua semifinală. Ambele semifinale sunt programate vineri, de la orele 18.00, respectiv 20.00.

Finala Cupei României va avea loc sâmbătă, de la ora 13.15. Echipa care va cuceri trofeul are drept de înscriere în Cupa Cupelor, dar dacă una dintre acestea va fi Oltchim sau „U" Jolidon Cluj, deja cu drept de participare în Liga Campionilor, finalista va evolua în Cupa Cupelor. Dacă Oltchim şi „U" Jolidon Cluj vor juca finala, echipa care a pierdut la diferenţa cea mai mică în semifinale va avea drept de joc în Cupa Cupelor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite