Halep, scârbită de Wozniacki: Simona a luat-o peste picior pe daneza la revenirea în țară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) – Caroline Wozniacki (33 de ani) e o rivalitate în care jucătoarea din Danemarca are, deocamdată, 5-2, dacă ne luăm strict după scorul confruntărilor all-time. Din păcate, acest duel a depășit deja nivelul unei confruntări sportive. Și s-a transformat într-un război urât al declarațiilor în care Caroline a devenit un „sac de box“, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep
Simona Halep

Iar Halep o disprețuiește vizibil pe Wozniacki! Pentru că, astăzi, la revenirea în țară, a luat-o peste picior și i-a transmis să-și ia un traducător, dacă nu poate înțelege decizia TAS, redactată și publicată în limba engleză.

Nici nu m-am mai gândit la acest subiect (n.r. – Wozniacki a spus că Halep n-ar trebui să primească wild-carduri, fiind suspendată pentru dopaj). Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă“, a spus Halep la revenirea în țară.

De asemenea, Simona a comentat și șansele ei de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august): „Mi-aș dori foarte mult să mă calific, dar din ce am înțeles sunt șanse minime. La Paris se joacă Olimpiada, ar fi minunat, dar nu vreau să-mi fac speranțe prea mari. Nu am clasament și trebuie să fiu în primele 60 sau 70 ca să pot juca“.

VEZI DECLARAȚIILE SIMONEI HALEP DE PE AEROPORT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite