Halep şi iubitul ei, vacanţă romantică la Valea Doftanei: Simona, primită ca o „regină“ de primar FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toni Iuruc şi Simona Halep formează un cuplu fericit
Toni Iuruc şi Simona Halep formează un cuplu fericit

Pentru prima dată după 15 ani, Simona Halep (2 WTA) se bucură de o vacanţă prelungită petrecută în ţară, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Şi face lucruri la care, în anii trecuţi, nici nu putea visa, fiind pe fugă, între două avioane.

Simona Halep a renunţat la turneul de la Abu Dhabi (6-15 ianuarie) şi, scapând de prima competiţie importantă din 2021 în calendarul WTA, a reuşit să-şi elibereze programul şi să se bucure din plin de vacanţă.

Şi „Simo“ n-a stat acasă! Chiar dacă e pandemie, românca a ales să meargă la munte, mai precis la Valea Doftanei, alături de iubitul ei, Toni Iuruc, pentru o minivacanţă romantică. Cu acest prilej, fostul lider WTA a şi fost primit de primarul din Valea Doftanei, Lucian-Vileford Costea. Acesta a pus poze pe Facebook cu mica ceremonie organizată în cinstea Simonei şi a explicat pentru gsp.ro cum a decurs vizita lui Halep la Valea Doftanei.

Ce a spus primarul Lucian-Vileford Costea?

*Simona a ieşit la aer după Sărbători, probabil, a vrut să ia puţin aer de munte. A fost o vizită neaşteptată. A dat un tur, s-a simţit bine. N-a fost prima oară când vine în Valea Doftanei, se pare că-i place zona. Suntem încântaţi, nu des te întâlneşti cu un asemenea campion. 

*A intrat şi în primărie şi am întâmpinat-o cu ceva tradiţional, a scris şi în cartea de onoare a primăriei. Un sculptor din zonă i-a făcut un trofeu, o rachetă de tenis din lemn de nuc.

Doftanei
Doftanei
Doftanei
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite