Halep şi-a aflat adversara de la Gippsland Trophy! Când urmează să joace şi unde se poate vedea meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Românca de pe locul 2 WTA îşi va face debutul într-o competiţiei oficială în 2021 împotriva unei tinere speranţe din circuitul profeionist de tenis, Anastasia Potapova, 19 ani, locul 101 WTA.

Simona Halep a fost acceptată direct în turul secund al turneului de categorie WTA 500 Gippsland Trophy, unde va , evolua luni, de la ora 09.30. 

Halep şi Potapova nu s-au mai întâlnit până în prezent, partida dintre cee două sportiveurmând să fie prima din sesiunea de seară şi să aibă loc pe terenul Margaret Court din complexul Melbourne Park. 

Rusoaica s-a calificat în turul secund după ce a trecut, duminică dimineaţa, de Whitney Osuigwe (SUA, 162 WTA), scor 6-3, 6-0. Jucătoarea de 19 ani se mândreşte cu un succes la Wimbledon 2016, în competiţia junioarlor, şi cu două titluri WTA, ambele la dublu, câştigate alături de Vera Zvonareva (Moscova 2018) şi Yana Sizikova (Lausanne 2019). Potapova a fost locul 1 în clasamentul junioarelor, în timp ce cea mai bună clasare a ei în topul WTA a fost locul 64.

După izbucnirea pandemiei de coronavirus, Anastasia Potapova a mai jucat la un singur turneu, în startul acestui sezon, la Abu Dhabi, dar a fost învinsă încă din primul meci de Maria Sakkari scor 4-6, 2-6. 

Pentru Simona va fi primul meci oficial al sezonului, victoria obţinută, vinerea trecută, în faţa liderului mondial Ashleigh Barty, 3-6, 6-1, 10-8, venind în cadrul unui turneu demonstrativ 

Meciul va putea fi urmărit pe canalul DigiSport, singura televiziune care are drepturile de difuzare pentru competiţia de la Melbourne. 

Trei turnee au loc în săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie la Melbourne: Gippsland Trophy (Simona Halep, Irina Begu, Patricia Ţig şi Mihaela Buzărnescu, ultimele două sportive au fost deja eliminate din competiţie), Yarra Valley Classic (Ana Bogdan, calificată în turul secund) si Grampians Trophy (Sorana Cîrstea).

8-21 februarie este perioada în care se va desfăşura Australian Open 2021.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite