Halep, sănătoasă tun: A învins COVID-19 şi a postat o poză superbă pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep zâmbeşte din nou
Simona Halep zâmbeşte din nou

Simona Halep (2 WTA) a scăpat de o grijă în vederea noului sezon competiţional: infectarea cu coronavirus. Având în vedere că s-a îmbolnăvit de COVID-19, cât a stat acasă, constănţeanca de 29 de ani va avea imunitate, între 3 şi 7 luni. Şi, oricum, cazurile de reinfectare sunt destul de rare.

Simona Halep a anunţat la data de 31 octombrie că are COVID-19, iar astăzi, după zece zile, s-a vindecat de boală. Marele anunţ l-a făcut pe Twitter, scurt: „100% recuperată“.

Din imaginea postată se vede entuziasmul Simonei după ce a trecut prin emoţiile unei boli care a creat o pandemie. Din fericire pentru campioana de la Wimbledon 2019, fiind sportivă şi tânără, organismul ei a reacţionat destul de bine şi Halep n-a avut de suferit aproape deloc în perioada izolării.

De altfel, cât timp a stat acasă, „Simo“ a ţinut legătura cu stafful ei, iar antrenorul Artemon-Apostu Efremov a explicat, într-o intervenţie la Digi Sport, că eleva lui e OK.

„Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii şi sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat. Nici ea nu ştie“, a comentat Artemon-Apostu, imediat după ce Halep a primit rezultatul pozitiv.

Presa a speculat că Simona a luat virusul de la prietenul ei, stând acasă.

CITEŞTE ŞI:

Halep s-a pozat cu medicii de la „Matei Balş“: Mesaj pentru „Eroii din linia I“

Halep - Cahill, schimb savuros de replici pe Twitter după ce Simona a învins COVID-19

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite