Halep, revenirea devine un coșmar: Simona și-a anulat plecarea în Portugalia. Motivul și prima reacție

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani, 1.144 WTA) a revenit în clasamentul mondial grație participării la Miami Open, luna trecută, însă acel turneu rămâne, deocamdată, singurul pentru fosta ocupantă a locului 1 WTA după verdictul TAS care i-a permis să-și reia activitatea competițională.

Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep. FOTO: Arhiva Adevărul

În schimb, Halep se îndreaptă cu pași rapizi spre a doua retragere. Mai întâi, a renunțat la a juca pentru România la Billie Jean King Cup, în weekend, contra Ucrainei, iar acum și-a anulat plecarea spre Portugalia. Potrivit gsp.ro, chinuită de probleme medicale, Halep va renunța la întrecerea de la Oeiras (15-21 aprilie). Așadar, al doilea meci al româncei în circuitul WTA în 2024 ar trebui să aibă loc abia la Madrid Open (23 aprilie – 5 mai), dacă nu vor apărea alte probleme neprevăzute.

Contactat de gsp.ro, Ilie Năstase (77 de ani) a comentat situația Simonei la ora actuală: „Dacă e accidentată, ce vreți să facă, să meargă să joace accidentată? Se întâmplă și când ești pe circuit în fiecare zi să apară accidentări. Cei din anturajul ei știu ce face, cât se antreneză, dacă o doare ceva. Poate că are durerile pentru că s-a antrenat foarte puternic și din cauza aia...“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite