Halep, o victorie crucială: De ce ultimul meci câştigat de Simona înseamnă mai mult decât o simplă calificare în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (1 WTA) a trecut de Caroline Dolehide (165 WTA) în turul III de la Indian Wells. Rezultatul a fost unul normal, considerând distanţa existentă între cele două sportive în clasament, dar a contat mult pentru Simona.

Simona Halep a ajuns la un bilanţ impresionant în 2018: 16 meciuri câştigate şi o singură înfrângere.

Românca are, în acest moment, un total de 18 săptămâni pe primul loc mondial dintre care 16 săptămâni au fost la rând, între 9 octombrie 2017 şi 28 ianuarie 2018. După Austalian Open, Halep a fost detronată de Wozniacki, însă daneza a făcut o nouă rocadă cu rivala ei, după turneul de la Doha.

La Indian Wells, Wozniacki era singurul pericol pentru locul ocupat de Halep în fruntea clasamentului feminin. Campioana de la Australian Open avea nevoie ca Simona să nu depăşească turul III, iar o eliminare a româncei până la această fază să fie coroborată cu câştigarea titlului de către Wozniacki.

Cum Halep e deja în optimile de la Indian Wells, ea nu mai poate fi dată jos de pe primul loc mondial, urmând să abordeze şi următoarea competiţie, cea de la Miami (19 martie – 1 aprilie), tot din postura de ocupantă a locului 1 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite