Halep merge la Washinghton: cum se prezintă calculele pentru locul 1 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep începe mai devreme sezonul de hard faţă de cum era preconizat, acceptând un wild-card la turneul Citi Open de la Washinghton.

Competiţia de nivel WTA International, în genul celei de la Bucureşti,  debutează pe 31 iulie şi se încheie pe 6 august. Halep e favorita numărul unu a acestui turneu, la care şi-au mai anunţat prezenţa Eugenie Bouchard, Samantha Stosur, Ekaterina Mladenovici, Jelena Jankovici sau Kristina Mladenovici. De asemenea, Monica Niculescu este şi ea pe tabloul principal. Pentru jucătoarea noastră este primul turneu WTA International la care se înscrie în aest an şi, din postura în care se află ea, nici nu poate participa la mai mult de două întreceri pe sezon de acest nivel mai scăzut.  

Chiar şi dacă va câştiga lângă Capitoliul din Washinghton, Simona nu va ajunge pe locul unu mondial, întrucât între timp i se vor scădea cele 900 de puncte pe care le-a obţinut anul trecut la Toronto.  Românca va folosi acest turneu pentru a-şi pregăti cât mai bine paşii înaintea marilor turnee de hard, cireaşa de pe tort fiind, bineîneţles, Grand Slamul de la New York, din perioada 28 august – 10 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite